Blog

5 lucruri pe care nu le stiai despre Acai

5 lucruri pe care nu le stiai despre Acai

1. Pot intr-adevar piarde in greutate cu pudra de Acai? Am auzit cu totii ca Acai ne ajuta sa pierdem in greutate in cel mai scurt timp, dar este adevarat? Este greu de spus cine a descoperit prima data aceste lucruri, insa, cu siguranta se datoreaza continutului ridicat de fibre gasite in fructele de Acai. Ne pare rau, dar nimic nu te poate face sa pierzi in greutate mai eficient decat o dieta bazata pe plante sanatoase si suficient de exercitiu (dar suntem siguri ca tu stii asta deja). Cu toate acestea, Acai poate adauga o piatra mica la acest mozaic, asa cum este el, cu adevarat plin de fibre, si care promoveaza senzatia de satietate si te face sa te simti plin pentru mai mult timp.

2. Nevoia pentru Acai nu este nimic nou. Oamenii din bazinul Amazonului au folosit fructele de Acai de milenii, in principal pentru valoarea lor nutritiva si pentru gust. Fructele de Acai au reprezentat pana la 40% din aportul alimentar totala in unele triburi! Este foarte usor sa gasesti ceva de mancare sau de baut in Brazilia pe baza de Acai: sucuri Acai, piureuri Acai, pulpa proaspat stors sau mic dejun traditional brazilian, care include Acai – cu un gust minunat care insoteste beneficiile nutritionale, nu este greu de inteles de ce.

3. Fructul de Acai proaspat cules este extrem de fragile si se deterioreaza repede. In 24 de ore de la recoltare, fructele trebuie sa fie prelucrate pentru a pastra gustul lor placut si substantele nutritive. Acai  de la PlanetBIO este congelat si uscat (liofilizare), ceea ce il aduce foarte aproape de starea sa initiala in care este colectat. Apa este sublimata atat de repede ca majoritatea nutrientilor raman intacti, oferind toate beneficiile lor pentru organismul tau.

4. Fructele de Acai cresc pe palmieri. Palmierii de Acai salbatic sunt inalti, crescand mai mult de 25 de metri in inaltime.

5. Fructul de Acai nu este doar unul! Noi toti stim ca exista o multime de soiuri diferite de mere. Poate, de asemenea, stim ca exista mai multe soiuri de cacao, dar stiati ca acelasi lucru se intampla si in cazul fructelor de Acai? Piureurile noastre sunt cel mai adesea imbogatite cu un soi care a fost dezvoltat de catre Agentia de Cercetare Agricola din Brazilia. Comparativ cu Acaiul salbatic, aceste fructe se coc mai devreme si sunt mai abundente, in timp ce fructele de padure contin mai multi antioxidanti si fier.