MSM, sulf natural din plante
MSM, sulf natural din plante

Cumpara MSM Pulbere

Ingrediente

    MSM (metilsulfonilmetan) pulbere.

Certificari:

Produs cultivat ecologic

Produs BIO

Tara de origine

Marea Britanie

Utilizare

Consumul zilnic recomandat: 3-6 g (1-2 lingurite). Utilizati cu suc de portocale proaspat sau orice alta sursa de vitamina C.

MSM pudra bio

MSM pudra bio

MSM este o sursa naturala de sulf, care poate fi gasit in legume. Este un produs extras din in si porumb nemodificate genetic. Sulful este un element important in corpul uman si un constituent pentru cele mai multe proteine.

MSM, sulf natural extras din plante:

    • hraneste celulele si tesuturile intregului organism
    • joaca un rol esential in formarea colagenului, elastinei, cartilajului si cheratinei
    • contribuie intarirea oaselor, sanatatea articulatiilor, flexibilitatea muschilor, sanatatea parului, a pielii si a unghiilor
    • este important pentru functionarea corespunzatoare a enzimelor, echilibrul hormonal si pentru un sistem imunitar eficient

MSM (metil-sulfonil-metan este supranumit si mineralul frumusetii) este o forma alimentara de sulf organic, care este al patrulea mineral ca importanta in organism. Sulful este o componenta esentiala de aminoacizi, care sunt blocurile de proteine. Prin urmare, sulf joaca un rol esential in producerea de celule sanguine, tesut muscular, epidermic, capilar cat si al altor tesuturi.

MSM este un supliment alimentar care ofera organismului nostru sulf biologic activ. O dieta medie, care contine o cantitate insuficienta de fructe si legume nu are de multe ori sulf. In plus, sulful este pierdut in timpul gatitului, coacerii, uscarii si al altor forme de prepararea a hranei.

O cantitate suficienta de sulf in corpul nostru contribuie la o piele stralucitoare si la un par sanatos, din acest motiv sulf este adesea numit si mineralul frumusetii. Potrivit cercetarilor, nivelul de sulfului in organismul nostru scade odata cu varsta.

VALOAREA NUTRITIVA PENTRU 100 g: valoare energetica kJ 0/0 kcal | proteine 0g | glucide 0 g | grasimi 0 g.