Beneficii
Gama PlanetBIO cuprinde alimente de origine vegetala cu proprietati nutritive deosebite, bogate in vitamine, minerale, antioxidanti si fitonutrienti. Produsele PlanetBIO sunt cultivate pe soluri fertile, de fermieri priceputi, cu experienta in domeniu, pentru o alimentatie cu adevarat hranitoare, proprietatile benefice ale culturilor fiind recunoscute de sute de ani, din vremuri in care civilizatiile antice le utilizau pentru a-si imbunatati starea de sanatate.
Astazi, si dumneavoastra va puteti imbogati fiecare meniu cu gustul unic al produselor noastre si puteti oferi organismului o nutritie de calitate, esentiala pentru a functiona la cote maxime.

 

Schimbarea perceptiei publice asupra alimentatiei sanatoase prin produse delicioase, de calitate superioara, reprezinta motorul care ne determina sa evoluam si sa transformam fiecare zi intr-o experienta placuta. Iar aprecierea produselor noastre pe intreg continentul european, atat de catre clienti, cat si de partenerii de afaceri, ne determina sa oferim intotdeauna rezultate pe care va puteti baza oricand.

Produsele noastre sunt apreciate in toata Europa, atat de catre clienti cat si de catre partenerii de afaceri, oferind rezultate pe care se pot baza oricand.

Certificat BIO

 

Iata atributele care fac produsele PlanetBIO sa fie speciale:

  1. Toate produsele sunt organice, fapt certificat de organisme independente din Uniunea Europeana, si contin produse vegetale din culturi fertile, specializate, recunoscute pentru zona de origine
  2. Ingredientele provind doar de la producatori atent selectionati, autentici, cu inalte competente dobandite prin specializarea pe anumite tipuri de culturi
  3. Procesul dezvoltat de cultivatori este rezultatul unui sistem dezvoltat pe parcursul a multor ani de experienta, conceput astfel incat sa ofere doar produse la cel mai inalt nivel de calitate
  4. Sunt preparate in fabrici care respecta cu strictete toate cerintele mondiale in vigoare
  5. Sunt ambalate in conformitate cu cele mai inalte standarde, in materiale si forme practice, usor de utilizat, care protejeaza continutul
  6. Nu au adaos de substante chimice, nu contin toxine, iar solurile pe care sunt cultivate nu sunt tratate cu pesticide sau alte substante chimice daunatoare
  7. Nu contin plante modificate genetic si respecta standardele culturilor ecologice
Noi, PlanetBIO, consideram ca este esential se ne hranim cu alimente sanatoase. De aceea, produsele noastre, in totalitate de origine vegetala, sunt cultivate astfel incat sa pastreze cele mai multe enzime si nutrienti si nu contin pesticide, aditivi sau organisme modificate genetic (OMG). Iar contactul direct cu furnizorii nostri ne permite intotdeauna sa urmarim produsele pe intreg parcursul lor, de la crestere, preparare si pana la ambalare.

 

Certificatul PlanetBIO

 

Provenienta organica a produselor PlanetBio este garantata prin certificatul SI-EKO, acordat de Bureau Veritas in Uniunea Europeana. Certificatul SI-EKO atesta respectarea celor mai inalte standarde de cultivare si verificarea tuturor materialelor ce vin de la producator catre client.

 

Produsele PlanetBIO sunt ambalate in conformitate cu standardele HACCP, sistem de masuri ce reduc la minimum si previn pericolele biologice, chimice sau fizice, contribuind la siguranta produselor.
Ne straduim intotdeauna sa imbunatatim produsele noastre si sa oferim doar alimente organice de cea mai inalta calitate. In acelasi timp, cautam valori care sa contribuie la conservarea planetei noastre si a diversitatii sale, la dezvoltarea comunitatilor locale si la plata echitabila pentru toate partile participante. Suntem convinsi ca numai un producator fericit poate oferi produse care sa duca la clienti fericiti. De aceea, ne straduim, pentru binele tuturor, sa cream impreuna o lume mai buna printr-un model de business solid si onest.