Despre Noi
Cine este PlanetBIO

PlanetBIO inseamna alimente superioare datorita continutului abundent de nutrienti, ingredientelor rezultate exclusive din agricultura ecologica si modalitatii responsabile de productie si ambalare.

Valori

La baza brand-ului PlanetBIO stau doua convingeri principale: caracterul exceptional al produselor si promovarea comertului responsabil.

Calitatea exceptionala a produselor este oferita de procesul de productie fara substante toxice sau chimice nocive, de ingredientele selectate cu atentie de la fermieri locali, responsabili, certificati in agricultura ecologica si de o selectie extrem de atenta a tuturor furnizorilor implicati in realizarea superalimentelor PlanetBIO, care sa respinga orice rabat de la calitate.

Comertul responsabil inseamna agricultura ecologica si o relatie directa, solida, cu producatorii, modalitate prin care PlanetBio ofera preturi etice si prin care faciliteaza mentinerea unui mediu curat, benefic pentru intreaga comunitate, de la producator la consumator. Comertul responsabil inseamna si conservarea biodiversitatii si a bunastarii tuturor fiintelor vii, un comert echitabil, al antreprenoriatului social, carea stabileste premisele pentru un succes economic adevarat. De aceea, prin modelul de business stabilit, PlanetBIO investeste in dezvoltarea mediului local, astfel incat sa ofere copiilor nostri un mediu de viata echilibrat, in deplina armonie cu natura.

Misiune

Misiunea noastra de a restabili o relatie de armonie cu planeta noastra este posibila numai prin respectarea principiilor antreprenoriatului social, dezvoltarea economica durabila si preturi etice care sa aduca zambete de multumire pe fetele producatorilor de alimente, precum si pe cele ale vanzatorilor si cumparatorilor.

Prin urmare povestea noastra de succes se bazeaza pe:

  • relatia directa cu producatorii
  • produse rezultate exclusiv agriculturii ecologice
  • preturile etice, care sa permita dezvoltarea economica si sociala durabila a fiecarui participant la acest proces
  • investirea la dezvoltarea mediului la nivel local
  • sprijinirea initiativelor sociale, care contribuie la conservarea mediului, a biodiversitatii si a bunastarii tuturor fiintelor vii
  • modernizarea constanta a muncii, a proceselor de afaceri si a calitatii produselor
Zone de activitate

Avem 4 zone de activitate care ne fac mai puternici si mai competitivi atunci cand vine vorba de oferirea celor mai bune informatii si produse pentru consumatorii nostrii – Promovare, Distributie, Online si Retail.

Promovare & Vanzare

Dezvoltam impreuna cu echipa noastra de marketing si de vanzari, campanii de promovare pentru majoritatea produselor din portofoliul nostru.

Distributie

Acoperim orice locatie din Bucuresti si distribuim activ in toata Romania tuturor clientilor multumiti de rezultatele excelente ale produselor noastre.

Online

Prin partenerii nostrii online si impreuna cu site-ul www.PlanetBIO.ro promovam si informam consumatorul asupra celor mai placute modalitati de a se bucura de un stil de viata sanatos.

Retail

Prin intermediul magazinului nostru, Natura360, prezentam in detaliu beneficiile produselor noastre asupra organismului si incercam sa imbunatatim perceptia personala a clientilor nostrii asupra alimentatiei sanatoase, stilului de viata echilibrat si responsabilitatii fata de mediul inconjurator. Produsele noastre sunt apreciate in toata Europa datorita rezultatelor oferite, iar partenerii nostrii de afaceri ne acorda toata increderea datorita principiilor noastre de business. Calitatea produselor noastre, crescute pe culturi fertile de fermieri priceputi cu experienta in domeniu, reprezinta motorul care ne determina sa evoluam in fiecare zi mai bine si sa schimbam experienta si perceptia personala a clientilor nostrii asupra alimentatiei sanatoase.