Blog

Zaharul de nuca de cocos PERFECT!

Zaharul de nuca de cocos PERFECT!

Iti place zaharul de nuca de cocos? Este folosit pentru a fi un indulcitor obisnuit in cele mai multe zone ale Asiei de Sud, inainte de a fi descoperit de zaharul. Astazi, zaharul de nuca de cocos recapatarea din nou popularitatea sa din cauza gustului sau delicios de dulce si avand un indice glicemic scazut. Noi cei de la PlanetBIO iubim zaharul de nuca de cocos! Ne bucura cu adevarat de aroma de caramel de fiecare data cand se amesteca in cafea noastra sau in ciocolata calda. Iar posibilitatile de utilizare a acestuia sunt nelimitate! Suntem siguri ca zaharul de nuca de cocos PlanetBIO este este unic – e perfect! De ce?

  • Aroma bogata si pura. Toate celelalte soiuri care le-am gustat au avut diferite arome subtile. Dar nu si asta! Procedura speciala de deshidratare, utilizata de catre furnizorii nostri indonezienie, duce la un zahar care garanteaza gustul perfect. Si tineti minte: zaharul de nuca de cocos nu are gust de nuca de cocos, astfel ca puteti il utiliza oriunde v-ar folosi in mod normal de zaharul rafinat.
  • Culoarea deshisa. Acesta este un alt beneficiu care rezulta din metoda speciala de deshidratare folosita. Numai dupa multe incercari furnizorii nostri au reusit sa creeze un tip de deshidratare care usuca zaharul eficient fara a schimba culoarea deschisa originala si gustul perfect.
  • Uscat intr-un deshidrator. Procesul de deshidratarea este cheia atunci cand se produce un zahar nuca de cocos perfect care este complet uscat si curge liber. Multi producatori nu deshidrateze zaharul lor de nuca de cocos eficient, ceea ce duce la un produs cu continut ridicat de umiditate, scurtand durata de valabilitate si facand zaharul sa obtina cocoloase. Pe de alta parte, o deshidratare prea mare a zaharului strica aroma sa initiala. Zaharul de nuca de cocos PlanetBIO este uscat intr-un deshidrator special care regleaza cu atentie temperatura de uscare. Acest lucru impiedica arderea, in timp ce se produce eficient uscarea efectiva. Perfect!
  • Textura perfecta. Multe zaharuri de nuca de cocos pot avea cocoloase. Nu si al noastru! E bine el curge perfect, ca urmare a procesului de granulare care utilizeaza o masina speciala de rectificat. Acesta din urma transforma zaharul intr-un zahar fin, fara incalzirea care afecteaza aroma sau gustul.
  • Fara aditivi. Suntem destul de sigur ca iti va placea textura, culoarea si aroma zaharului noastru nuca de cocos PlanetBIO atat de mult incat va veti intreba daca exista orice arome sau alti aditivi artificiali din el. Nu avem asa ceva! Dupa ce a primit toate certificatele de supraveghere a intregului proces de fabricatie, suntem mai mult decat fericiti sa anuntam ca zaharul noastru de nuca de cocos PlanetBIO este 100% natural, organic si fara aditivi.

Comercializam la toti partenerii nostrii zahar de cocos la 250 gr si 500 gr.1 Comment to Zaharul de nuca de cocos PERFECT!